Fonduri europene

Fonduri structurale - informatii generale Pogramul Operational Regional (POR) Programul Operational Sectorial - Cresterea Competivitatii economice(POS-CCE) Programul Operational Sectorial Mediu (POS - Mediu) Programul Operational Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala Programul Operational Sectorial Transport - POS-T Programul Operational Asistenta Tehnica Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Capacitatii Administrative ( POS DCA)

Cum poti obtine finantare ?

Fondurile structurale nerambursabile se aloca doar in urma depunerii unui proiect la Autoritatea desemnata si trebuie sa respecte in totalitate, fara nici o exceptie, documentatia standard elaborata. Avand in vedere domeniul vast de activitati finantabile, fiecare dintre acestea cuprinde,de la caz la caz, o serie de criterii de eligibilitate ce trebuiesc respectate de fiecare beneficiar.

Criterii de elgibilitate Comune si Obligatorii pentru toate Programele Operationale U.E in Romania

*In cazul in care inregistrati oricare din aceste tipuri de datorii, trebuie sa aveti capacitatea sa le achitati pana la momentul depunerii Proiectului de finantare nerambursabila.

Doar in cazul in care indepliniti in totalitate aceste criterii puteti beneficia de consultanta E.U.P.C. in accesarea fondurilor structurale ce consta in :

  1. Identificarea programului operational destinat proiectului Dumneavoastra
  2. Verificarea elgibilitatii solicitantului si a proiectului dorit
  3. Intocmirea dosarului de finantare
  4. Depunerea dosarului de finantare la Autoritatea desemnata
  5. Consultanta pe parcursul desfasurarii proiectului: implementare, achizitii publice, cereri de plata.

Fara nici o obligatie contractuala descarcati, completati si trimiteti, FORMULARUL PRELIMINAR FINANTARI NERAMBURSABILE pe mail la sau pe fax la 0348-807 449. In momentul deschiderii liniilor de finantare U.E. pentru activitatea Dumneavoastra, un consultant EU Project Consulting din acelasi judet, specializat pe programul respectiv va va contacta pentru acordarea consultantei scrierii si depunerii proiectului.


Descarca de aici formularul de cerere finantare`
Parteneri