Fonduri europene

Fonduri structurale - informatii generale Pogramul Operational Regional (POR) Programul Operational Sectorial - Cresterea Competivitatii economice(POS-CCE) Programul Operational Sectorial Mediu (POS - Mediu) Programul Operational Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala Programul Operational Sectorial Transport - POS-T Programul Operational Asistenta Tehnica Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Capacitatii Administrative ( POS DCA)

E.U. PROJECT CONSULTING S.R.L. face parte dintr-un grup de firme cu capital romanesc si strain si este membra a Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Jud. Arges.

Scopul principal

Scopul principal al E.U. Project Consulting este sa se impuna ca o firma de prestigiu in domeniile ;proiectare tehnica ,consultanta in management si dezvolatarea proiectelor cu fonduri nerambursabile.

Ce facem noi

Domeniul principal al companiei este ca, prin filialele sale operationale pe care le dezvoltam la nivel zonal in tara, sa furnizeze servicii de un nivel ridicat in proiectare(tehnica), consultanta si implementare a proiectelor realizate prin absorbtia fondurilor europene si guvernamentale nerambursabile.Pentru a realiza acest scop fundamental si a dispune de atuuri puternice, compania noastra se va angaja la nivelul departamentului de proiectare tehnica,  precum si la nivelul departamentului specializat in managementul fondurilor nerambursabile, si in activitati conexe direct,prin filiale sau in participare cu alte companii, institutii sau colaboratori, cu specializari si competente  in diferite domenii.

Firma noastra are contracte de angajare si colaborare cu arhitecti, ingineri de specialitate , consultanti din mai multe regiuni ale tarii

Domeniile de proiectare de care se ocupa departamentul nostru specializat sunt urmatoarele:

              1.Reabilitari constructii, constructii noi, hale industriale

              2.Complexe muzeale, biserici, monumente istorice

      3.Baze de agrement turistice, Sali de sport baze sportice , stadioane

      4.Amenajari spatii publice exterioare

      5.Retele utilitare, tehnico-edilitare

             6.Infrastructura

7.Drumuri judetene

8.Proiecte integrate(retele de utilitati +drumuri+constructii civile)

9.Situri industriale, parcuri industriale

10.Infrastructura de deseuri , statii de transfer

11.Energie verde, valorificarea energiilor regenerabile

 

Studii si servicii conexe proiectarii tehnice

12.Dirigentie de santier

 

 

In cadrul departamentului de consultanta si management al fondurilor nerambursabile echipa noastra abordeaza aproape toate domeniile care beneficiaza de fonduri  europene sau guvernamentale.

1.Programe finantate din fonduri UE

2.Programe guvernamentale

Toate activitatile companiei vor fi in concordanta cu responsabilitatile sale, vizavi de clienti , investitori , personal si opinia publica .

Unde actionam

Activitatile firmei atat in domeniul proiectarii cat si in domeniul gestionarii si implementarii proiectelor cu fonduri nerambursabile se desfasoara la nivelul intregi tari fara limitari geografice referitoare la clienti, colaboratori, institutii .Compania se va angaja asftel in activitati , in orice regiune, unde , dupa o examinare minutioasa, determina ca activitatile sa conduca la cele mai bune servicii oferite clientilor nostrii.

“Noi vom fi mereu langa beneficiari, oriunde ar fi acestia, in toate etapele colaborarii”

 


Parteneri